iPad 2 Cover

March 17th, 2012

De fleste folk kender rigtig meget til iPhones. Det må I alle give mig ret i. I har formentlig selv en i lommen, mens i læser dette blog indlæg. Men hvem af jer derude kender noget til iPad? Måske nogle af jer, men de fleste af jer ved sikkert ikke meget om den nye model iPad 2. Jeg har lige købt denne model og jeg er ovenud lykkelig for den.

iPad 2 cover

Billede taget fra theipadguide.com

Jeg har også lige købt et splinter nyt iPad 2 cover , som ganske enkelt bare for mit nye stykke elektronik til at stråle som solen. Det ser så stilet ud og er lavet af noget, der minder ret meget om læder. Det har en slags stå fod bag på, der kan foldes ud, så jeg kan stille min iPad 2 op og bruge den som en slags lille TV. Så bliver det ganske enkelt ikke ret meget bedre.

Her har I et billede af noget, der kun fjernt minder om mit cover og min nye case, men det giver vel lidt inspiration til hvad, I kan gøre ved jeres iPad 2, hvis I ellers investerer i denne slags. Hvilket jeg gerne lige hurtigt vil insistere på, at I gør. Den er kompatibel med en masse forskellig software, som I også bruger på jeres macbook eller andre remedier derhjemme.

Jeg har været god til at anbefale lækre ting til gode priser, men denne gang vil jer gerne understrege, at det måske er en god ide at kigge efter dette skønne stykke elektronik. Jeg er simpelthen blevet så glad for min iPad 2, at jeg slet ikke ved hvordan, jeg skal få mit liv til at fungere uden. Men sådan er der vel så meget, ikke sandt?

Jeg håber I vil tage min lille udbrud seriøst og ligeledes at I vil opleve samme glæde som mig ved brug af dette skønne stykke legetøj 🙂

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply