Anlægning af have med flotte chaussésten og betonfliser

May 25th, 2016

I vinters overtog jeg mit hus efter min gamle farmor, som har boet i huset i al den tid, jeg kan huske. Et lille idyllisk sted med en tilhørende grund. Haven bærer dog i den grad af, at min farmor ikke har kunne passe den, så bedende og græsset står højt.

Derfor er jeg nu gået i gang med anlægning af haven, og skal derfor have flyttet en del jord, da jeg skal have lavet terrassen og også have anlagt med brosten.

Haven er mere eller mindre tilgroet med stenbed, der er omkring en meter højt. Min kæreste og jeg har allerede været på lossepladsen seks gange denne weekend, efter at vi har fjernet de mange buske og bede, så der nu kun er tykke rødder tilbage og sten.

Chaussésten & betonfliser

Terrassen ønsker vi at anlægge med brosten i en cirkel, så der er plads til et lille cafébord og to stole. Ved siden af vil vi anlægge bede, som også kan blomstre om vinteren, men ikke kræver så meget vedligeholdelse.

Vi har overvejet at bruge chaussésten til anlægning af terrassen, for at få en smuk og rustik belægning. Rundt om cirklen vil jeg lægge almindelige grå betonfliser, så chausséstenene rigtig kommer til sin ret og giver noget spil.

Der er tale om ca. 30 m2 som skal anlægges med fliser, så jeg har ved hjælp af en mængdeberegner kommet frem til en pris á ca. 4.000 kr. Inkl. Moms.

Jeg er meget spændt på projektet, da jeg selv skal stå med belægningen af betonfliser og chaussésten.

Leave a Reply