Argan Olie – det nye guld

September 11th, 2013

Jeg er blevet stor tilhænger af produkter med argan olie, det skete efter jeg hurtigt blev introduceret for det, ovre ved en veninde fornylig. Jeg har i mange år døjet med eksem og uren hud i ansigtet og min veninde forklarede hvordan det skulle kunne afhjælpe dette. Jeg prøvede det en gang og måtte erkende, at jeg ikke tidligere har prøvet en olie eller creme, der efterlod min hud så blød som dette. Derfor satte jeg mig for at finde ud af lidt mere om argan olie.

Og det er jeg glad for, for det viser sig faktisk at ja, du kan godt fjerne eksem ved brug af argan olie. Jeg var super skeptisk til at starte med, for jeg har efterhånden prøvet alt på markedet. Men efter kun en uges brug, begyndte der at ske forandringer og min eksem er nu næsten væk. Det er ellers noget jeg altid har døjet med. Og udover at argan olie er god til eksem, så fungerer den også godt som ansigtsvask, som blødningsolie til håret eller som rens til huden. Du kan se en række argan produkter til ansigtet her og nogle til huden her.

Hvis du stadig ikke er overbevist, vil jeg anbefale dig at du kigger nærmere på denne video, der måske forklarer det lidt bedre end jeg er i stand til 🙂

Og ellers vil jeg anbefale denne artikel om emnet.

Leave a Reply