Beskyt din telefon

February 27th, 2012

Det kan godt være, at dette måske ikke lyder specielt meget som et husmor råd, men ikke desto mindre så er det måske det bedste råd du vil få i lang tid, og ikke mindst et råd der kan spare sig mange penge og mange irritationer. Det lyder ganske enkelt, køb et beskyttelsesetui til din telefon.

Jeg har ikke en Iphone eller noget smart, jeg har en gammel Nokia mobiltelefon med rigtige knapper og jeg er godt tilfreds med den. Jeg har haft den i 6 år, og der har aldrig været problemer med den, men måske er det også fordi jeg har passet på den.

Man læser hele tiden om telefoner der er gået i stykker, hvor skærmen er gået i stykker, og det kan virkelig godt undre mig. Min har aldrig fået så meget som en skramme, hvilket nok også hænger sammen med hvordan jeg passer på den. Hver gang jeg har brugt den, kommer den nemlig tilbage i sit hylster. Det virker måske besynderligt for nogen, men alt andet virker besynderligt for mig.

Der findes masser af butikker på nettet det sælger et IPhone cover, som de hedder, og hvis du har sådan et så er din telefon meget bedre beskyttet og du skal ikke bruge både tre, fire og fem hundrede kroner på at få repareret glasset. Kort sagt, så skal du beskytte din telefon ligesom du skal beskytte alt andet. Og sådan et cover koster kun et par hunderede kroner.

Egentlig stammer tippet fra min niece og ikke fra mig, så tak til Klara for rådet, som nu er givet videre til jer allesammen.

Leave a Reply