Blogger konference

May 22nd, 2013

Man læser meget om bloggere, der tjener kassen på at skrive om deres dagligdag eller et eller andet der interesserer dem. Jeg er desværre ikke en af de bloggere, faktisk tjener jeg ikke en krone på min blog, men jeg kunne da godt tænke mig det. Derfor har jeg også sagt ja til en invitation, der dumpede ind i min inbox forleden.

I overskriften stod der – Er du blogger?

Ja – altså ikke af profession, men jeg blogger da, så blogger er jeg vel.

I anden linje stod der – Vil du tjene penge på din blog?

Ja igen, altså jeg behøver ikke tjene nok at jeg kan leve af det, men det ville da være en dejlig lille b-indkomst, hvis der kom lidt penge ind på den front. Så kan det også være, at jeg ville være lidt mere aktiv.

Tredje linje: Så kom til vores konference, hvor du lærer hvordan du bedst muligt kan omsætte dine ord til en forretning. Det er en konference hvor der både kommer sponsorer, marketingspecialister og en del bloggere der lever af deres blogs, og det er jo sådan nogen man kan lære en masse af.

Konferencen er i slutningen af juni, så hvis jeg er heldig, kan det være, at jeg allerede kan begynde at tjene lidt ekstra til sommerferien, hvor man altid kan bruge et par ekstra sko eller en lille ekstra sommerkjole.

 

Leave a Reply