American Crew vs. ID hair voks

June 29th, 2016

Min søn er kommet den alder, hvor éns frisure er vigtigere end tallene i karakterbogen. Sådan helt bogstaveligt. Han stod igår op klokken 6 om morgenen. Han skulle til eksamen klokken 10, men det var ikke for at bruge al tiden på at læse. Den første halve time brugte han på at sluge sin morgenmad, og de næste to gik med at sætte hår, før han satte sig og løb sine præsentationspapirer igennem en sidste gang inden han skulletrække.

Trods den megen tid på hårsætning i stedet for læsning blev det til et flot 7-tal og så kom sommerferien endelig. Og med sommerferie kommer endnu mere tid til at sætte hår – og endnu større byrder på mors og fars pengepung. Men altså, mor siger selvfølgelig ikke nej til hårstylingsprojekter. Ideen kom i sidste uge, da vi var ude at finde nye bukser til ham og hans søster. Der var en frisør i storcenteret der skulle lukke, og derfor havde halv pris på alt – ALT. Det blev til en ny hårbørste af træ til mine døtre, hårfarve til den ældre af dem, og klemmer og hår-klipser til den yngste (foruden sunde elastikker i hundrede farver). Og til min søn blev det så al den hårvoks som han kunne slæbe hjem. Han fik én af hver slags. American Crew, ID hair osv. osv af de store brands.

Han manglede kun én for at fuldenede samlingen, og den fandt vi billigt på Hair247.dk, så nu er alle ungerne lykkelige.  Men altså: åreventyret startede så idag for dem alle, og vi skulle eksperimentere med de forskellige ting. Den ældste datter lader ikke andre røre hendes hår, så det er mest sjov med de to sidste. Min søn har almindelig drengefrisure og min yngste datter har pagehår, så der blev eksperimenteret med voks på dem begge, og dommen lyder:

Fra min søn: American Crew fungerer bare bedst og virker til at holde hele dagen.

Min datter: ID hair er den bedste, fordi den lugter lidt af tyggummi.

Der er en anmelder gemt i denne familie.

Leave a Reply