Dyrt børnetøj?

February 2nd, 2013

Det er en diskussion, jeg har haft med flere af mine veninder et utal af gange, og alligevel er det også en diskussion, der dukker op igen og igen, fordi vi nok aldrig bliver enige. Forleden kom en af af Sophia og min fælles veninder på besøg, en af de veninder som har fået et barn og bare hele tiden stråler af at være en trendy overskudsmor.

Hun havde sin lille datter med, som var klædt fra top til tå i designertøj, hun må have haft tøj på for flere tusind kroner. Da hun (jeg lader hende være ukendt) kiggede jeg på nettet og så at DKNY børnetøj sagtens kan koste 5-600 kroner for en bluse og det samme for bukser. Vi er helt enige om, at ens børn gerne må være pænt klædt på, og ikke skal gå rundt og ligne sjuskede og pjaltede unger.

Samtidig tror jeg ikke på, at børn i den alder (3 år), har danne sig de helt store mærkevare præferencer, og nok ville have det mindst lige så godt i noget tøj fra H&M eller sådan noget, ved at klæde dem ud fa så ung en alder bliver de hurtigt vant til det, og tænk sig så et hyr man får med dem når de blive en lille smule ældre, for slet ikke at snakke om, når de bliver teenagere.

Som jeg skrev indledede, så er det en diskussion jeg har haft mange gange med hende, så det var heller ikke noget jeg indledte med hende denne gang, men min roommate Sophia kunne dog ikke lade være med at stikke lidt til hende en gang imellem, og sige hvor flot tøjet dog var og at det måtte da have været en dyr fornøjelse og så videre. Men på den anden side, så at jeg jo heller ikke selv bleg for at smide 1000 kroner efter et par jeans. Se mere børnetøj her

Leave a Reply