Er dit kontor også kedeligt?

March 5th, 2015

Hvis du læser min blog af og til, så har du nok allerede fået det indtryk af mig – at jeg er helt pjattet med accessories, smykker og hvad ellers os kvinder er vilde med.

Det samme er gældende på kontoret, hvor jeg simpelthen ikke kan lade være med at købe alle mulige underlige nipseting, gadgets og kontorartikler. Jeg tænker bare: vi bruger så mange timer på arbejdet – at jeg ikke ser nogen grund til at mit arbejdsbord skal være kedeligt, da det bare ødelægger min arbejdsmotivation.

Vi har nogle personer ude på arbejdet, de har det mest kedelige arbejdsbord – der er intet personligt over det, ikke engang et billede af deres koner eller børn – hvilket jeg er meget uforståelig overfor, men det er jo deres valg.

Da jeg ikke synes du skal være ligesom nogle af mine kollegaer, så har jeg lige fundet et par sjove kontorgadgets du måske vil kunne bruge på dit kontor?

Kontorgadgets

Fugle snor – til opslagstavlen

Jeg kan personligt godt li’ at have nogle billeder af min familie der hvor jeg arbejder og tilbringer en masse tid hverdag. I den forbindelse faldt jeg en dag over denne her smarte snor med fugle på – som jeg synes er mega nuttet.

Kilde: http://www.demilked.com/33-things-to-make-your-office-fun-and-inspiring-again/ ( finder du en masse andre sjove kontor gadgets)

Like eller dislike – det sjove stempel

Ja er godt klar over at man ikke bruger så meget et stempel mere i Danmark, da computeren efterhånden har klaret den opgave. Men jeg synes nu stadig at dette her stempel er lidt sjovt – måske fordi jeg er Facebook nørd med stort F?

Kontorartikler – køb dem på nettet

Hvis dit kontor trænger til at blive frisket lidt op, så er det måske en god idé at få købt lidt nye kontorartikler ligeså.

Her kan du spare mange penge ved at handle dem online – da online butikkerne ofte kun har et stort lager de sender ud fra, og altså har cuttet nogle dyre omkostninger af, så som butiksleje, personale, mm.

Personligt handler jeg altid mine kontorartikler i denne web shop – hvor jeg synes man tit kan finde nogle gode her og nu tilbud, og andre sjove ting til kontoret.

Alternativt kan du søge lidt rundt på nettet – da der findes mange gode shops der sælger disse kontorartikler efterhånden.

Hvis det er på selve indretningen at der mangler noget, og du ikke lige er fan af de typiske kontormøbler, så bør du uden tvivl tage et kig på siden her. Her finder du sjove, lækre og kvalitetsrigtige alternativer til dine kontormøbler. Møbler skal ikke bare være kedelige borde og stole, men må gerne være sjove og fine i stedet.

Farver

Farver kan også være noget, som gør en hel del for dig og din arbejdsglæde. Du kan med fordel male dit kontor, så det får nyt og lækkert liv, og nej, det behøves ikke være den kedelige knækkede hvide farve, som alle har. Vælg en farve der giver liv og som måske er en farve, du ikke lige ville have på væggen der hjemme.

Det gælder også om at finde en god maler. Maleren sætter altid sit præg på det arbejde der udføres. Så vælg maler med omhu. Der er masser af dygtige malere i københavn

Leave a Reply