Fiskeolie er godt for din krop

September 2nd, 2016

oil-315528_960_720Fiskeolie er et super supplement til din kost, og utrolig godt for din krop, det er ikke noget nyt. Fiskeolie er blandt andet også kaldt omega-3 fedtsyrer.  Det er blandt andet vigtige funktioner, som blandt andet kan hjælpe på leddesygdomme, hjertesygdomme mm. Fiskeolie findes blandt andet i makrel, laks, sardiner, hellefisk og en masse andre fisk, og skaldyr.

Så meget fiskeolie skal du have:

Den typiske dosering for fiskeolie er ca. 500-1.000 mg omega-3, det svarer til at spise fisk to gange om ugen.

Hvorfor indtage fiskeolie?

Fiskeolie er påvist at have en anti-inflammatorisk virkning, hvilket vil sige at hvis du f.eks lider af skader, kan disse lindres. Herudover har man ved studier også påvist at fiskeolie kan forbedre ens indlæringsevne, samt. hukommelse, og er generelt rigtig godt for hjernen.

Helt generelt er der mange fordele ved fiskeolie, og mange studier der påviser, at fiskeolie kan lindre smerter, sænke indholdet af dårligt kolesterol i blodet, samt. beskytte imod hjerte-kar-sygdomme. Det er på mange måder et godt produkt for psyken, og fysikken.

Til sidst men ikke mindst har fiskeolie en ekstremt positiv påvirkning af immunforsvaret, og er rigtig godt til at behandle sygdomme.

Det er vigtigt at få sin omega-3, da det er en del af de stoffer kroppen har brug for. Så hvis du ikke spiser fisk 2 gange, eller mere om ugen, så bør du indtage mindst 500 mg fiskeolie om dagen.

Find fiskeolie her

Leave a Reply