Fix din iPhone

March 20th, 2012

Kære Alle, Så er jeg tilbage med en masse ny information omkring lækre og brugbare genstande. Denne gang omhandler det iPhones, der er gået i stykker, hvilket den slags jo gør en gang imellem. Når det så en gang imellem sker, har jeg et godt råd til jer kære trofaste læsere: Klik ind på denne facebook gruppe og følg de retningslinjer, der står foreskrevet her: https://www.facebook.com/iPhonereperation.

 

Hvis du har en iPhone – ligesom mig – ved du hvor meget det betyder, at den slags virker. Der er intet værre end at rende rundt uden en telefon eller med en telefon, der er i stykker. Her gælder det ganske enkelt om at få bagdelen med sig og få fixet den med det samme. Man føler sig næsten helt nøgen uden en telefon.

iPhone reparation

Billede fra icovers.dk

Det er som om ens telefon udgør mere end blot et kommunikations redskab, hvilket er ret fascinerende at tænke over. Hvorfor forstår jeg ikke helt, men det er åbenbart bare sådan, det hænger sammen. En telefon er vel ens betydende med glæde og oplevelser, da det oftest er det, der tilkommer en ved brug af en telefon, men da også dårlige nyheder osv. Men når man så føler sig helt uvidende om alt i ens liv, må der da også være en slags ro over ens tanker.

Jeg overvejer kraftigt at give slip på min telefon bare en dag om ugen, men jeg ved, at jeg ikke kan få mig selv til det. Når man har en iPhone, oplever man jo hvordan, det føles at elske et stykke plastic med en masse dioder inden i.

Når alt kommer til alt er det bare vigtigt at tingene virker og hvis noget er i udu, skal det fixes. Derfor denne artikel og derfor dette link til facebook. Jeg håber I kan bruge det til noget og hvis ikke, kan I vel bruge nogle af mine andre artkler.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply