Frisøren ligger 100% oveni?

February 1st, 2013

Det er ikke fordi, det er specielt billigt at gå til frisøren. Man kan hurtigt slippe af med langt over 1500 kroner, hvis der skal lidt klipning, vask og en smule farve til. Men som om selve “håndværket” ikke er nok, så tager de også godt fat, når det kommer til de hårpleje produkter de sælger i salonerne.

Det er der jo ikke ligefrem noget nyt i, men jeg var alligevel ikke klar over, at de lagde så meget oveni deres priser. Nogen gange prøver de at skjule det, ved at de skriver det er deres egne produkter, eller noget de får specialfremstillet, og så kan man måske næsten tro på, at det faktisk også er noget helt specielt og dyrt stads.

Forleden da jeg var til frisøren prøvede hun at sælge noget shampoo og balsam fra Redken, umiddelbart tænkte jeg at det da var fint nok, da jeg godt kunne bruge noget, men da jeg så hvad hun skulle have for det, fik piben altså lidt en anden lyd. Min kære frisør mente nemlig, at de skulle koste omkring 200 kroner stykket, men at jeg kunne købe begge to for 350 kroner.

Jeg røg direkte hjem på nettet, fandt præcis de to samme redken produkter til halvdelen af prisen, og blev faktisk en lille smule knotten. For selvfølgelig skal hun da tjene penge til husleje, lønninger og alt det andet. Men at det skal være 100% dyrere end at købe på nettet, det har jeg altså ikke meget forståelse for. Havde de nu været 30 kroner dyrere havde jeg købt dem uden at overveje det nærmere, og hun havde tjent 60 kroner. I stedet har hun mistet salget fuldstændig, og jeg tvivler på at jeg er den eneste, der ikke gider betale så voldsom en overpris for noget, der kan købes så let online.

Nu vil jeg bruge min 150 sparede kroner på at gå på café… god weekend alle sammen

Leave a Reply