Frøken Jensen kommer med gode ferie tips

January 12th, 2014

Vi bliver bombaderet med rejsereklamer, og nogle gange kan det måske blive lidt for meget. Men det er jo fordi vi danskere er så glade for at rejse og opleve nye lande og kulturer – og på den måde får stillet vores selvrealiserings behov, så vi bliver fornyet med en masse ny energi. Ikke kun unge eventyrlystne danskere får disse tilbud, men familier er i mindst lige så høj udsat for det – med masser af reklame om den perfekte familie ferie.

Personligt tager jeg selv på ferie to gange om året, hvis pengepungen tillader det. Om sommeren er det sydpå, hvor jeg om vinteren ofte kan findes i alperne i Østrig og Frankrig – hvor jeg står på snowboard med venner og familie.

Jeg har samlet lidt gode råd til hvordan du får den bedste mulige ferie, og jeg håber du vil kunne få gavn af dem.

Gode råd til hvordan du slapper bedst af under din ferie

  • Sørg for at du er klar til at tag på ferie. Og med det mener Frøken Jensen her at du skal have fået løst alle de opgaver du måtte have inden. Dette er både på arbejdet og privat!
  • Jeg læste om en undersøgelse i en dansk avis fornyeligt, som fortalte at folk først begynder at stresse af og nyde ferien 72 timer efter ankomst. Og kort tid efter begynder de at tænke på at de snart skal hjem. Derfor er mit råd; tag mindst 2 ugers sammenhængende ferie!
  • Kan du godt lide at dyrke motion – så tag træningen med på ferie. Løbeskoene burde der være plads til i tasken. Mange hoteller har ligeledes fitness eller svømmepool tilknyttet – brug det! Så kommer du heller ikke hjem og føler dig som en badebold.
  • Lad vær at tag arbejdet med på ferie. Telefonsvaren og e-mailen sætter du til automatisk svar, så du ikke skal bekymre dig om det.
  • Internettet er de fleste blevet afhængige af, eftersom smartphones kan komme online overalt. Drop internettet på ferien, brug i stedet tiden på at slappe af – og hav samvær med din familie eller dem du holder af.
  • Når du er på ferie, så lad vær og stress dig selv med for mange udflugter. Tag fx på udflugt hver anden dag, så du er sikker på at du slapper af 100 %.
  • Undersøg markedet godt og grundigt inden du bestiller. Se mere her

Har du en meget stresset hverdag, så kan det tag længere tid at stresse af – måske helt op til den første uge.

Gør dig og din familie den tjeneste, at tag tid til ferie og kom væk fra en stresset hverdag. Du vil komme tilbage med en masse fornyet energi, som kan udvinde sig i nye idéer, osv.

Det kan være alle pengene og ikke mindst tiden værd at tag på en afslapnings ferie.

Frøken Jensen ønsker dig en god ferie!

Leave a Reply