God opvaskemaskine?

April 23rd, 2012

Jeg har en række spørgsmål vedr. køb af hårde hvidevarer på nettet. Jeg ved slet ikke hvor, jeg skal starte, men jeg bør måske bare springe ud i det og spørge om der er nogen derude, der har forstand på webshops og den slags? Jeg selv er ikke særlig dygtig til at finde ud af denne slags, så det ville være skønt med lidt assistance her.

Jeg er dog god til at kigge på nyt tøj på nettet, men så tager jeg altid ud og køber det i fysisk forstand. Det kan jeg bedre lide. Det er meget bedre at stå med det hele mellem hænderne, så man virkelig kan føle hvordan, det kommer til at sidde og den slags. Det kangodt være, at jeg lyder lidt gammeldags, men det er altså bare sådan her, jeg har det med den slags ting. Det er så hygge med de søde ekspedienter, der altid spørger, om de kan hjælpe med noget. Man føler sig vel lidt rig eller noget. Lidt ligesom Julia Roberts i Pretty Woman. Måske er det bare mig på grund af min alder, men jeg elsker at shoppe og shoppe kan man ikke rigtig gøre på nettet efter min mening.

hvidevarer

Billede fra servicechefen.dk

Dog fik jeg, som denne skrivelse i virkeligheden omhandler, at vide af min ven at jeg skulle tjekke priserne på nettet til at starte med og så derefter gå ud og købe det – med mindre der er en derude, der har styr på hvor, man kan købe hårde hvidevarer på nettet. Det ville bare være dejligt at spare nogle penge for en gangs skyld fremfor at blive taget ved næsen gang på gang. Det er jeg ved at være godt træt af, så jeg har brug for hjælp, som I nok er ved at forstå!

Jeg sætter pris på enhver kommentar!

 

Leave a Reply