Husk gummi

August 25th, 2012

Overskriften her leder måske tankerne hen mod noget frækt, og måske leder det tankerne hen mod mit sidste indlæg der handlede om dildoparty, men det er nu noget helt andet det handler om. Det er nemlig ikke kondomer jeg snakker om, men gummistøvler. Jeg har ikke ejet et par gummistøvler siden jeg var en lille pige, men nu et tiden moden.

Jeg er træt af at gå rundt mod kolder fødder på grund af den danske sommer og efterår der mest byder på regnvejr. Jeg blev overbevist efter i dag, hvor jeg var en tur på strøget med aldeles kolde fødder. Jeg havde en paraply med, men endte alligevel med våde fødder og ben, hvilket et par dejlige gummistøvler kunne have hjulpet på. Og derfor skal jeg i år have mig nogle lækre støvler, og jeg har også set mange trendy tøser rende rundt med støvler, så det er ikke et fashion no go som det tidligere har været. Man kan naturligvis ikke bare købe nogle Fjällräven og tro man er in, Det skal være enten Hunter eller Ilse Jacobsen, og umiddelbart hælder jeg mest til de sidste, nemlig Ilse Jacobsen, der i øvrigt også laver flotte dame vinterjakker.

Prøv bare at se dem her som jeg har fundet på nettet

Billedet er fra Smartgirl.dk

Hvis man endelig skal have gummistøvler, så skal man også have de helt rigtige, og det tror jeg de her er. De koster godt nok også 1000 kroner, og selvom det er dyrt for gummistøvler, så er Ilse Jacobsen mere end bare praktiske, det er også modestøvler, som min indre fashionista sagtens kan acceptere. Desuden kan man få en masse halvtosset tilbehør til. Eksempelvis kan man få specielle Ilse Jacobsen gummistøvle sokker til 249 kroner, hvilket jeg nu tvivler på, at jeg kunne finde på at købe.

 

Leave a Reply