Hvem skal bruge et godt fif?

March 27th, 2012

Der er mange gode fif at dele ud af for tiden. Jeg kunne begynde at skrive om day trading, valutahandel på avanceret niveau eller måske tricks til hvordan, du lettest nedkøler dine bajere til Roskilde Festival 2012. Men alt dette vil jeg lade være med. Jeg vil istedet gøre det eneste rigtige og skrive om det, der har gjort min dag til en vidunderlig en af slagsen. Jeg vil gerne fortælle jer om hvor glad, jeg er blevet over at have bestilt en ny og billig bærbar pc over nettet.

billig bærbar pc

Billede fra blogs.fagbladet.dk

Det kan ganske enkelt ikke betale sig at gå i Fona eller Fredgaard og købe computere længere. Tricket er at bestille alt over nettet, for det er meget billigere på grund af, at de ikke hat udgifter ved at skulle administrere købene manuelt – det vil sige med ansatte og papirer og så videre.

Og fred være med det. Jeg synes at det er helt ok, at gammelt bliver udskiftet af nyt. Sådan har det altid været. Det er naturens gang – uanset om vi taler computerkøb eller noget helt andet.

Det er tredje gang, at jeg køber en computer over Internettet og det har ikke slået fejl før, så jeg forventer bare, at det hele også spiller denne gang. Det eneste, der kan gå galt, er leveringen. Den kan enten blive leveret for sent, til en forkert adresse eller også kan det være, at modellen er en anden. Men alt dette betyder ikke andet, end at der potentielt ville gå et par ekstra dage før, jeg ville få den hjem.

Jo, en sidste ting kunne være, at der ikke var installeret de rigtige programmer og software på den, men det kan jeg selv fikse. Jeg er ret ferm til den slags og har da i forvejen en ordentlig portion af det hele liggende på cd’er herhjemme.

Købt lovligt 🙂

 

Leave a Reply