Hvilken ammepude skal du vælge?

February 4th, 2016

Ømme skuldre og en sovende arm – sådan ender amningen let, hvis ikke du får den rette ergonomiske støtte. Med en ammepude gør du det også lettere for din modermælk at løbe til, og du vil med sikkerhed sidde bedre og mere afslappet.

Når du skal amme din baby, er det rart med en pude der kan støtte armene under amningen, så du kan slappe af i skuldrene, og ikke overanstrenger dig selv. Du skal bruge mange timer på amning, og derfor er det også vigtigt at det føles komfortabelt for dig.

Der findes flere forskellige størrelser af ammepuder, og ud fra hvor lang du er, kan du vurdere om du ønsker en lille eller en stor pude. Prøv gerne de forskellige størrelser og mærker inden du køber, da en investering i den forkerte ammepude, kan give dig skuldersmerter og føles ubehagelig under amningen. Køb hellere en ammepude for stor end for lille.

TIP: Køb din ammepude online hos Lillebi

Sørg også for at ammepuden kan vaskes, da der helt sikkert med tiden, vil komme mælk, gylp og savl på puden.

Hvis ikke du har født endnu, kan du med fordel benytte ammepuden til støttepude til maven, når du sover.

Der er efterhånden kommet rigtig mange produkter på markedet, så det kan føles som en uendelig jungle, og man kan hurtigt blive fristet til at købe mere, end hvad man i virkeligheder har brug for. Ammepuden er dog uundværlig, hvad enten du ammer eller giver flaske.

Leave a Reply