Hvor gode er Ole Henriksen produkter?

May 23rd, 2013

Ligesom så mange andre kvinder har jeg en svaghed for lækre ting. Det gælder ikke mindst parfumer, make-up og cremer, hvor jeg kan blive helt lykkelig, når jeg åbner en ny dagcreme, eller for første gang putter en ny natcreme på inden dynen kalder. Der er nok nogen der ikke kan sætte sig ind i dette, men der er helt set også mange der kan 🙂 Ellers ville det jo ikke være sådan en milliardindustri.

Vi kvinder kan godt lide at gøre noget ud af os selv, også er det bare, og sådan har det altid været, og sådan vil det altid være. Mænd kan lige så godt lade være med at prøve og ændre på dette, og i stedet bare acceptere det og i stedet forkæle os med gaver.. hahaha 🙂

Egentlig har jeg altid mest brugt Clinique, som gerne er shoppet på en eller anden ferie, hvor man kan spare en del i taxfree i forhold til de danske priser. Flere af min veninder har dog anbefalet mig, at jeg prøver Ole Henriksens cremer, da de mener at de virkelig kan noget som ingen andre produkter på markedet kan.

Jeg elsker Ole Henriksen som person, han er den største energibombe der findes, og han er på alle måder livsbekræftende på den helt fantastiske måde. Men jeg har faktisk aldrig prøvet nogle af hans produkter, da jeg har haft en ide om at de var for dyre i forhold til den reelle værdi, men mine veninder mener altså noget andet. Derfor overvejer jeg en ny natcreme, og har kigget på en af Ole Henriksens, men er der en nogen kan anbefale?

Leave a Reply