Hvor kan jeg købe covers til iphone?

May 26th, 2016

Jeg skal snart til det populære Color run i Valby, og skal derfor have et cover til min Iphone, som kan modstå lidt af hvert. Hvis det bliver dårligt vejr, eller jeg sveder ned på mobilen, så skal den helst ikke gå ud, da det er min musik kilde.

Jeg leder efter inspiration, da jeg synes det er sjovt med et personligt cover. Bl.a. så jeg en der havde købt et Iphone bibel cover. En miniature i læder med plads til både kreditkort og pengesedler.

Jeg har dog før været lidt uheldig med mit køb af cover, da coveret gennem tiden faktisk lavede flere skrammer på min Iphone end uheld. Da coveret ikke sad helt tæt sluttet til telefonen, kom der skidt og sand ind bag ”bagcoveret”, så telefonen lå og kørte rundt på skidtet, og fik ridser og mærker da sandkornene fik gnavet sig igennem den hvide overfladebehandling.

Alternativ kunne man købe en lille lædertaske, nærmest et sleeve, hvor man bare trækker telefonen op, når man skal bruge den, så man undgår problemet med cover til Iphone.

Stort udvalg af cover til iPhone

Jeg har googlet mig frem til en masse webshops som sælger tilbehør og cover til iPhone. Der findes jo et hav af forskellige covers med en masse forskellige motiver til enhver smag.

Jeg leder godt nok efter noget mere praktisk, og jeg ved, at min veninde i sin tid, anskaffede sig et cover i træ, fordi hun tit tabte sin telefon. Coveret tog faktisk mange af slagene, så hun undgik en ødelagt skærm og ridser i bagbeklædningen.

Jeg tror også, at jeg vil investere i et cover i træ, som beskytter telefonen fra siden, bagfra og forfra. De er heller ikke så vanvittig dyre, hvis nu det viser sig, ikke lige at falde i min smag alligevel.

TIP: Se flere udvalg af cover til Iphone her

Leave a Reply