Klistermærker til børneværelset

May 23rd, 2014

Jeg skulle finde en gave. en gave der skulle være speciel. en gave der ikke bare sagde noget om, hvad min kære lille niece ønskede sig, men også sagde noget om, hvad mig og hende har sammen. Efter lang tids tænken, fandt jeg endelig den perfekte lille ting til hende.

Det er nemlig sådan, at hun har fået sig et rigtig fint lille princesse værelse, et værelse som hun nu er i gang med at pynte op, til den helt store guldmedalje.

Her kommer min gave ind i billedet. Min gave var nemlig disse fine wallstickers. Først kiggede hun lidt underligt på dem, men efter noget tid, kunne hun se, at det var flotte princesse wallstickers – og hun eeelsker princesser.

Jeg kan sluttende lige fortælle hvor jeg fandt de wallstickers. Det gjorde jeg på sohu-wallstickers.dk og på sohu-wallstickers.com. På de sider kan du vitterligt finde alt det du leder efter, når det kommer til wallsstickers. både til piger og drenge, men også til forældrene. der er rigtig mange flotte wallstickers, som pynter både i stue, køkken og soveværelse.

Leave a Reply