Køb én god taske

February 27th, 2012

Der var en gang hvor der blev gået væsentlig mere op i kvalitet, end det lader til at være tilfældet i dag, når det kommer til kvindetasker. Mange af mine yngre veninder og bekendte køber tasker i et væk, og har stort set en taske til alle formål. Og selvom det da er dejligt at have lidt at skifte imellem, så vil jeg nu godt slå at slag for at man spare lidt sammen og i stedet for 3 middelmådige tasker køber én god.

En stor lædertaske kan sagtens koste et par tusind eller meget meget mere, men man skal heller ikke set det som at købe endnu en taske, men som at købe en taske der kan holde i mange år, og bruges til mange ting. En lædertaske i en god kvalitet kan nemlig sagtens holde i mange år, og bliver ikke slidt og ødelagt som billigere tasker af en dårlig kvalitet har det med at gøre.

En god stor lædertaske kan bruges til uendeligt mange ting, og kan ikke mindst holde til stort set alt, da læder er et af naturens absolut bedste og mest slidsikre materialer. Det er måske ikke en taske du kan have med på restaurant eller café, men til gengæld kan den bruges til stort set alt andet.

Hvad er formålet ved at have en taske, hvis der alligevel ikke kan være noget i den. Nej, dette er mit opråb til kvinder – unge som gamle – køb en god stor lædertaske hvor der kan være en bluse, hvis det bliver for koldt eller varmt.

Det er naturligvis lækrest at købe en helt ny lædertaske, der lugter af dejligt og nyt, men hvis budgettet ikke tillader det, kan man også sagtens finde dem rigtig gode brugt, da da netop holder i mange år, og ikke bliver slidt på et år eller to som mange af de tasker og ikke mindst kopitasker, man ser i gadebilledet.

Leave a Reply