Kvindens computer

February 25th, 2014

Som kvinde kan det være svært at finde den helt rette computer. Men fortvivl ikke længere, for nu er den her – Petticoat 5, computeren for kvinder! Skaberen bag computeren hedder Patricia, og hun fik sin inspiration til at lave kvindecomputeren gennem en drøm – en drøm der gentog sig gennem hele 40-50 nætter ifølge hendes eget udsagn!

Af kvinder til kvinder

Computeren, der er skabt af kvinder og til kvinder, blev vist frem i et interview med Patricia, hvor det især er computerens lyserøde farve og meget 80’er inspiredede look, der er mest iøjenfaldende. Men når man kommer tættere på, finder man hurtigt ud af, at Petticoat 5 er meget mere end bare et feminint design. Den er simpelthen skabt til at kunne håndtere alle de små problemer, en kvinde typisk kan have, når hun sidder ved en computer.

Indbygget makeup-spejl

Petticoat 5 har et pop-up spejl, som kan bruges, hvis man skal tjekke sin make-up eller evt. lægge en helt ny. Den har ligeledes en holder i toppen at tastaturet til ringe og smykker samt en bakke til papirs-servietter, som kan trækkes ud i højre side. Men den bedste feature har vi gemt til sidst, og det er tasterne på tastaturet – de er alle sammen strukket, så de er dobbelt så høje som på et normalt tastatur for at give den bedst mulige brugeroplevelse for kvinder med lange negle!

Tilbage til virkeligheden

Lyder det alt sammen for godt til at være sandt? Så er det nok fordi, det ikke er sandt. Petticoat 5 var en joke lavet af et brittisk tv show, men videoen hvor computere vises frem, er stadig meget underholdende.

Men sad du og håbede på, at Petticoat 5 var den ægte varer, fordi du føler, at andre computere er bøvlede og elendige? Så handler det måske i virkeligheden ikke om, at alle computere er forkert skruet sammen til kvinder. Det er nok nærmere fordi, at den computer du har brugt igennem de sidste par år, er ved at være slidt og udkørt. De fleste frustrationer opstår, når computere bliver for langsomme, hvis de begynder at melde fejl og lukker ned i tide og utide, eller hvis batteriet ikke længere kan holde strøm i mere end 5 minutter. Det kan gøre computeren til så irriterende et værktøj, at man får lyst til at forbande og kaste alt elektronik langt væk!

Opgiv ikke computeren

Men i stedet for at opgive computere for evigt, så prøv at skift din computer ud og få en, der er moderne og hurtigt, så du kan mærke og opleve hvordan det er, at sidde med en velsmurt og stabil maskine. Forskellen er enorm, og jeg tør garantere, at du vil komme til at holde meget mere af din computer, uanset om den er designet til mænd eller kvinder, så længe den fungerer og er pålidelig. Få et par gode tips med på vejen til den rigtige computer hos Clockwork

Billige computere

Vil du prøve det, før du tror det, så kan jeg anbefale at købe en billig computer hos Refurb. Refurb sælger brugte computere, som de sætter i stand, opgraderer og installerer nye styresystemer på. På den måde får du en computer, der er top moderne og lever op til de nye standarder, men den koster kun det halve! Se det er fornuft, en kvinde kan forstå. Du kan se de mange forskellige modeller ved at besøge Refurbs hjemmeside.

Læs mere her om grøn IT og genbrug: Samvirke.dk

Leave a Reply