Lækkert Modetøj

March 2nd, 2012
Nu skal I bare se her. Jeg faldt den anden dag over noget af de dejligste accessories, som min datter ville have kaldt dem. Jeg kalder dem “dele”. De har et ret sjov navn: det fine ajlajk. Det lyder næsten finsk, men rent faktisk er det svensk. Jeg var inde og læse lidt om det og det er rent faktisk svenskere, der har grundlagt det.
Flotte Sjal og Smykker
De laver nogle meget flotte sjal og nogle fine smykker med alle mulige sjove og farverige mønstre. Det er en fornøjelse at se et nyt tøj mærke, der ikke mønter sig på det samme bras som alle andre. Det ligner lidt noget, der kunne have været lavet i Indien eller Pakistan, men jeg tror de laver det selv i Sverige.
Ajlajk

Billede fra campadre.dk

Skønne Sverige
Sverige, med alle deres bjerge og skønne natur. Ih, du milde. Jeg husker engang, da min afdøde mand, Mogens og jeg vandrede i de svenske fjelde og en stor sort bjørn jagtede os gennem dalene. Ja, vi var næsten nået halvvejs til Norge, da den store sorte bjørn trådte forkert med venstre for-pote og faldt om på siden. Vi stoppede op og Mogens gik forsigtigt hen til den store sorte bjørn, der bare lå og pev. Jeg skreg til ham, at han skulle lade den være, men da han hørte det, var det allerede for sent.
Den store sorte bjørn havde sat tænderne i Mogens’ tykke inderlår og ruskede omkring 3 kg. kød af ham. Nu var det Mogens, der lå og pev – og jeg var rådvild. Jeg vidste ikke hvad, jeg skulle stille op, så jeg frøs og stod bare og så på, mens den store sorte bjørn spiste Mogens fra top til tå.
Jeg vendte tilbage nogle dage efter, og det eneste den store sorte bjørn havde efterladt var hans vielsesring og en stor sort klat efterladenskab.

Leave a Reply