Lækre lamper til en billig penge!

April 18th, 2012

Her den anden dag faldt jeg over nogle ret lækre og billige ph lamper, og jeg må indrømme, at de ligner de originale på en prik. Hvorfor gå ud og købe de originale, der er monster dyre, når man kan nøjes med en identisk lampe, der bare er fremstillet af et andet selskab, men stadig i rigtig god kvalitet. Jeg har allerede bestilt mine lamper, så det er bare om at komme igang.

Jeg kan varmt anbefale at kigge ind forbi og se deres brede udvalg, for der er mange forskellige modeller og der er med garanti noget for enhver smag. Jeg har personligt selv købt noget til både min stue og soveværelset samt min gang. 3 lamper for hvad, en enkelt ville have kostet, hvis jeg havde købt original produktet.

I disse dage er der så mange muligheder, så det er måske ikke helt rigtigt at købe kopi varer, men omvendt er det da heller ikke fair, at de tager 3 eller 4 dobbelt så meget for de varer, bare fordi de har et specielt navn eller lignende. Jeg har ingen skrupler ved at handle kopi varer. Det må jeg ærligt talt indrømme. Jeg kan godt se, at det ville være irriterende, hvis det var mig, der ejede brandet eller lamperne, men nu hvor dette ikke er tilfældet, kan jeg rent faktisk være ligeglad. Jeg er bare en almindelig forbruger med nogle behov, og når de behov kan blive dækket ind lige så godt af andre, er det bare om at kigge på prisen og handle.

Her er der et billede af min nye lampe til stuen. Jeg synes selv, at den er rigtig flot og jeg håber da også, at I kan lide den. Hvis ikke kan I gå ud og bruge det 3 dobbelte på den samme lampe med et klistermærke, hvor der står ph på.

billige ph lamper

Billede fra politiken.dk

Leave a Reply