Læs med hvis du også vil lave flottere kager

May 29th, 2017

Ny lejlighed betyder housewarming, og ingen fest uden KAGE. Jeg har længe ledt efter ny bolig, efter jeg fik nyt job. Jeg ville gerne bo tættere på København, da jeg førhen boede i Sorgenfri. Det tog mig omtrent seks måneder med lejlighedsbesøg ved alt fra Valby, Vanløse, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro og Frederiksberg. Det er ingen hemmelighed, at jeg er svært begejstret for Frederiksberg. Jeg elsker at gå ture rundt på Gammel Kongevej eller gå langs Falkoner Alle. Eller side en lun sommeraften på Cafe Den Blå Hund og få et godt glas vin og bare nyde livet.

Til min store overraskelse lykkedes det mig at få en lejlighed lige ved Forum st. Jeg har gå-afstand til indkøb, metro, bus og fitness-center. Det kan virkelig ikke blive meget bedre. Det var lidt et sidespring. Jeg skal holde denne her housewarming for mine nære venner og familie. Der skal ikke mange noget, og jeg har besluttet mig for, at jeg vil byde gæsterne på lidt Tapas. Der skal også være masser af vin, drinks og så ved min gæster godt, at jeg er helt vild med kage. For at pifte kagerne op var jeg en tur inde på Bagebixen.dk og se på blandt andet frugt farve .

Fordelen ved Bagebixen er, at jeg slipper for at tage ud og købe ind, og så risikere at udvalget ikke er stort nok i forhold til, hvad jeg gerne vil have. Jeg har købt så mange frugt farver, fordi de ved jeg elsker fjol’. Jeg har fået købt så mange farver ind, at det nok skal blive en rigtig sjov aften. Nogle af de kager jeg laver, skal se meget indbydende ud, mens andre skal se decideret frastødende ud, men selvfølgelig smage fantastisk. Det gør det sjovt. Skal du også have spøg og skæmt ud af dine kager, så kan ud også bestille frugt farve her.

Leave a Reply