Matador på Bakken

May 23rd, 2013

I mange øjne er Matador en af de bedste serier i dansk historie, og den er da også fremragende, men hvordan den kan have over en million seere hver gang den bliver vist, det er mig altså stadig en gåde. Men den er jo åbenbart stadig populær, og nu kommer byen Korsbæk så også til at kunne opleves i Bakken, hvor der bliver bygget en kopi af byen (ikke 1:1) i Bakken.

Det er da en meget sjov ide, at man kan gå rundt og kigge i Korsbæk og se nogle af stederne fra serien, men helt ærlig, så lyder det sgu også lidt som en tam forlystelse, og det er nok ikke noget jeg personligt kommer til at valfarte efter, men nu er jeg jo heller ikke over 60 år, og jeg går ud fra at det er dem, der ser serien gang på gang.

Jeg har i hvert fald kun set den en gang, og jeg tror ikke, at jeg kommer til at se den igen inden for de næste 10 år – det er der altså for mange gode serier i verden til, at jeg gider spilde min tid på det.

Leave a Reply