Min kontorstol til skræk og advarsel

June 29th, 2016

Jeg har efterhånden været igennem en del kontorstole, fordi jeg – når jeg har været nødt til at købe nyt – altid har været for nærrig til at gide at give specielt meget for det. Jeg ved egentligt ikke hvorfor. Det er bare altid sket belejligt, og i perioder jeg har haft dårlig tid og lyst til at lede efter én, der er god og kan det den skal.

Men der kommer åbenbart en tid til alt. Og det tid oprindte nu. Men inden jeg vil fortælle om min nye super fede kontorstol fra istol.dk, så vil jeg uddybe HVORFOR det er SÅ vigtigt, at éns kontorstol er god og lavet til mennekser – for der findes virkeligt mange af den slags der aldrig har været designet ud fra menneskets anatomi. Og jeg må efterhånden have været igennem den alle sammen.

Jeg blev selvstændig – først ved siden af mit arbejde, og nu på fuldtid for få måneder siden – for omkring 2,5 år siden, og der er gået mange kontorstole på den bekostning. For mange.

Jeg startede med at have kontor i min egen lejlighed, hvor jeg anskaffede mig det billigste af det billigste, fordi hey! det er jo bare en stol. Men efter at have brugt den i 2 måneder, begyndte ryggen på den langsomt – o uden jeg egentligt lod mærke til det at hælde. Det betød at jeg – uden at ligge mærke til det – hældte med, og pludselig fik jeg problemer med ryggen.

Jeg gik til lægen,der ikke i første omgange tænkte på at det kunne være min stol der havde forårsaget det. Men en dag da jeg ville sætte mig for at arbejde var det blevet så tydeligt at jeg med det samme to skrumlet og smed det direkte til storskræl (med en seddel på, til skræk og advarsel for eventuelle skrældere, som jeg ikke synes skulle få rygproblemer heller).

Det skete så spontant, at jeg var nødt til at køre ud for at finde en erstatning med det samme. Men da jeg havde mange kunder på det tidspunkt, så blev det igen til en lidt for hurtog løsning, og der gik ikke mange måneder før jeg igen måtte genoverveje nye løsninger. Min læge foreslog mig at sidde på en bold, men det er svært at arbejde sådan.

Til sidste, for 1 måned siden faldt jeg over istole.dks side, og nu har jeg haft en kontorstol der er lavt til min krop i en måned, og der er TYDELIG forskel. Skavankerne melder sig ikke lige så hurtigt som før, i løbet f dagen, og den er behageligt.

Så en stol er ikke bare en stol. Den er dit arbejdsredskab.

Leave a Reply