Min veninde er købmand med stort M

September 5th, 2012

Min veninde Lis er købmand med stort M eller måske man skulle foretrække at kalde hende for en købkvinde, for at købe billigt og sælge dyrere, det kan hun finde ud af. De sidste to år, er det blevet hendes helt store interesse. Det startede med at hun købte små samlinger ind af sjældne samlerkort, sådan noget som sportskort og den slags. Hun fandt så nogle andre købere på Internettet, som købte dem meget dyrere. Sådan blev hun ved og hun kom hurtigt op på at købe og sælge brugte møbler og den slags.

Sidste år eskalerede det og hun begyndte at handle med deciderede varepartier og så gik det ellers hurtigt. Den dag i dag, har hun sit eget lager og to lagermedarbejdere tilknyttet. Hun har nu specialiseret sig i sådan noget som konkursboer, virksomheder der går konkurs hvor man køber dele eller hele boet. I stedet for at gå i yderligere detaljer om noget jeg rent faktisk ikke ved så meget om.

Jeg er superglad på hendes vegne, det er skønt at se hende blomstre på denne måde. Hvis hun fortsætter i samme stil, meget længere, ja så bliver hun den nye finansfyrste inden for få år. I næste uge holder hun et lagersalg og her er jeg så privilligeret, fordi jeg kender hende naturligvis, at få lov til at se alle varerne først og samtidig få det jeg finder interessant billigere end de handlende der kommer strømmende efterfølgende. Hun har både sofaer og stole og det står jeg faktisk og mangler, så det passer perfekt, rent timingsmæssigt. Derudover har hun også nogle lækre vinterjakker og det er jo ved at være tiden, håber derfor på et godt kup her ligeså.

Leave a Reply