Need colors

April 6th, 2012

Jeg skal virkelig ud og investere i nogle farver i den her sæson! Mit klædeskab bugner af sort, gråt og hvidt tøj, men det passer jo overhovedet ikke ind i sæsonens farverige og pastelfarvede univers. Jeg tror, jeg vil starte med et par pastelfarvede jeans – gerne i en orange, koral eller en lyseblå pastelfarve. Det er ret grænseoverskridende for mig at købe bukser i den farve, og jeg har heller ikke i sinde at give mange penge for dem – hvis de nu kun holder den her sæson.

Derfor har tjekket mærket Cheap Monday ud. Jeg er allerede vild med deres slim jeans med høj talje (dog i de mere konservative farver). Den pastelfarvede tendens ses i deres Zip Low Satin-serie, som kommer i bl.a. pink, gul og en superfed orange. Sidstnævnte har jeg forelsket mig i. Jeg synes virkelig Cheap Monday laver nogle fede styles – og så til kun få penge. Det er da win-win! 🙂

Cheap Monday kjole, set på meinto.se

Hvis I ikke allerede har opdaget Cheap Monday, så vil jeg virkelig anbefale at tjekke det ud. Det er nemlig ikke kun jeans og dødningehoveder. Det svenske mærke er også begyndt at spytte kjoler, nederdele, solbriller og sko ud. Og så fås mærket selvfølgelig også til mænd. Super fede casual styles!

Se meget mere Cheap Monday tøj på Meinto.se

Leave a Reply