Ny Refn skuffer?

May 22nd, 2013

Jeg elskede virkelig Drive. Filmen var dyster som bare pokker, men alligevel var den livsbekræftende og så er Ryan Gosling bare verdens mest fantastiske skuespiller. Gudesmuk, talentfuld og en krop som skåret i granit – jeg har sgu nok lidt et teenage crush på ham.

Derfor havde jeg faktisk også glæder mig rimelig længe til at se Refn’s nye film Only God Forgives, der jo også har Gosling i hovedrollen, men efter at have set traileren for noget tid siden, blev jeg lidt i tvivl om det nu også var noget for mig, og nu er jeg helt sikkert – det er det ikke.

Anmeldelserne skriver næsten alle sammen, at den er ultra voldelig og at der langt mere blod og afstumpet vold, end der var i Drive, som ellers også var rimelig voldsomt. Så jeg tror bare jeg venter til den kommer på dvd, jeg gider ikke se udpenslet vold på det store lærred.

Alligevel ved jeg ikke om jeg kan lade være, for selvom der er mange der skriver at den er for voldelig og alt det der, så får den også fremragende anmeldelser nogen steder, og jeg så eksempelvis at Berlingske gav den seks stjerner.

Leave a Reply