Nye Møbler ;-)

October 9th, 2013

Henover weekende har jeg ikke bare gjort rent, vasket tøj og været i byen med veninderne, som jeg tidligere har nævnt. jeg har også gjort mig det vildeste scoop. Det hele startede da jeg var med bedste veninde Lora i idemøbler, hvor hun skulle have sig et nyt spisebord. Hun ledte i velnok 2 timer, og jeg må da også indrømme, at jeg kedede mig noget til sidst. ikke desto mindre holdte jeg ved, og det er jeg glad for nu.

Der skete nemlig det, at min veninde fandt et lækkert spisebord, til en pris, som hun selv synes var god. Jeg synes dog ikke at denne pris var noget at råbe hurra for, så det gjorde jeg ikke 🙂

Istedet gik jeg hjem og ledte efter spisebordet på internettet, og i løbet af den kvarte tid som min veninde brugte på at finde sit, fandt jeg et bord megen til – dog med den forskel, at det var 30% billigere end det hun købte.

Okay, som den gode veninde jeg er, oplyste jeg hende om, at bordet kunne købes meget billigere hos unoliving.com, som butikken hedder. Det er nu resulteret i, at vi mødes senere i dag, for at købe det sammen, som de gode veninder vi nu engang er.

Hvis du har lyst til at se deres udvalg i spiseborde så klik her 🙂 god Onsdag til jer alle.

Leave a Reply