Nye vinduer

February 5th, 2016

Står du i den situation, at du gerne vil have skiftet de gamle vinduer ud med nogle nye, så vil plast vinduer være min anbefaling til dig. Selvom ordet plast, nok ikke får den bedste tanke frem i os, så er det faktisk et kvalitets materiale til vinduer.

I dag ligner plast vinduer, virkelig meget de gamle træ vinduer. Udover at designet er som vinduer i træ, har de også indvendige glaslister som gør det mere besværligt for en tyv at bryde ind. En anden fordel er, at de er brand sikre. Dette betyder at vinduerne er selvslukkende, og brænder ikke ved egen flamme. De medvirker her til, ikke at spærre flugtveje ved en evt. brand. Modsat brand, så bliver plast vinduer heller ikke kolde, således at der ikke opstår problemer med kondens.

Plastvinduer behøver meget begrænset vedligeholdelse, da man siger de er vedligeholdes frie. Dette indebære, at man kun skal smøre eller justere hængsler og beslag ca. 1 gang om året. Plastvinduer er nemlig produceret i en meget høj kvalitet, som resulterer i at vinduerne holder sig hvide og rene i mange år. Ikke nok med det, er de også UV-modstandsdygtige således at solens stråler ikke påvirker maling, lister eller plasten.

JVK Jydsk vindueskompagni, http://jvk.dk/, fremstiller kun plastvinduer, der ikke indeholder tungmetaller, hvilket gør at alt spild kan genanvendes til fremstillingen af nye produkter. Dette er altså et miljørigtigt valg. Derudover kan de fremstille dine vinduer, i lige de ønsker og mål du søger. Dette gør de for at give dig specialfremstillede vinduer, som passer ind i din stil og kan designes lige som du gerne vil have dem. Du har mulighed for at vælge forskellige glastyper, farve, greb og med/uden sprosser.

 

Leave a Reply