Pas på dine ting!

July 20th, 2012

Jeg havde aldrig hørt om online backup før for noget tid siden, hvor min fætter fortalte mig om det. Det er ikke altid nødvendigt med den slags, men det er en ret god idé at have godt styr på den slags. Jeg læste denne blog, som jeg har linket til – og der var der en, der havde været et par ting eller to igennem – så jeg tænkte, at jeg selv ville gøre det samme. Ikke fordi jeg er særlig bange for at det skal gå galt – men som min mor altid sagde til mig: “Det er bedst både at gå med livrem og seler, når man skal holde bukserne på” – eller kjolen oppe i mit tilfælde 🙂

Jeg er vild med at være på den sikre side. Jeg mener sådan set ikke, at det kan blive for meget – men så vild er jeg heller ikke. Jeg har dog 2 låse på min dør derhjemme, men som min mor også altid sagde: “Better safe than sorry”. Nu, hvor vi er enige om, at det er en god idé med lidt sikkerhed, synes jeg at I skal tjekke hjemmesiden ud. Manden skriver om hans dyrt købte erfaringer – og advarer alle andre mod at begå de samme fejl, som han selv gjorde i sin tid. Jeg ville ikke have tænkt over det, hvis min fætter ikke havde sagt det, men når jeg først får den slags at vide, kan jeg ikke lade være med at tænke på det – og så må jeg indrømme, at jeg mener, at det er bedst at gøre noget ved det. Hellere handle før uheldet er ude – og hvis du har en masse vigtige ting liggende på din pc, vil jeg opfordre dig til at gøre det samme.

Klik ind og se hans historie. Han kommer også med et par forslag til Internet sikkerhed.

online backup

Billede fra onlinebackupsreview.com

 

Leave a Reply