Pigetøj – sådan gør du et kup

January 12th, 2012

Jeg har haft mange piger i mine mange år som husmoder og når det gælder om at handle på et begrænset budget, så er der kun få steder man kan gå hen. Jeg er imod at købe lavkvalitetstøj, da jeg går ind for at man får flere børn, det betyder at tøjet skal kunne nedarves til mindre søskende og sådan tror jeg der er mange der har det. Men derfor betyder det ikke at der skal være tale om mærkevaretøj, du skal bare lære de rigtige steder at kende.

Jeg handler næsten alt mit tøj selv hos Bon A Parte, deres kollektioner er klassiske og stilrene og passer til en moden husmoder. Men hvad mange ikke ved er at jeg også køber pigetøj der fra, til de yngste. Især sidste års kollektion var intet mindre end bedårende og jeg glæder mig virkeligt til at se hvad dette års kollektion har at byde på. Andre sværger til forretninger som H&M og det vil jeg netop ikke anbefale dig, tøjet fra H&M går alt for hurtigt i stykker og chancen for at det kan nedarves til en lille ny er tæt på ikke eksisterende. Almindeligt børnetøj handler jeg på miinto.dk – da deres udvalg er klart det største på det danske marked.

Udover det så handler jeg faktisk også i genbrugsbutikker, dem der kender mig ved jeg ikke er bleg for at spare en skilling eller to, hvor det er muligt. Man skal ikke kaste om sig med penge, ligegyldigt om man har dem eller ej. Penge skal respekteres ligesom så meget andet.

Leave a Reply