POS kassesystem til din fysiske butik

May 25th, 2016

Jeg har nu undersøgt markedet for diverse systemløsninger til kasseapparater, men jeg er ikke faldet over den rette løsning for min butik.

Jeg har klarlagt mine behov, og hvilke informationer jeg ønsker at trække fra kassesystemet. Blandt andet er det vigtigt for mig, at kunne følge med i lagerbeholdningen. Da jeg også har en online webshop, skal kassesystemet også kunne integreres med denne.

Derudover er det vigtigt, at kasseapparatet har en integreret kortterminal, der kan modtage alle betalingsformer, herunder kontant, kreditkort og mobilepay.

Avanceret rapportering fra kassesystem

Et af de kassesystemer jeg har overvejet, kan beregne gennemsnitskøbet pr. kunde, ved hjælp af en kundetæller i butikken indgangsparti. Denne tæller antallet af besøgende i butikken, og kan ud fra disse tal beregne, hvor meget kunderne i gennemsnit køber for.

En komplet kasseløsning

Min veninde åbnede sidste år sin egen tøjbutik, og stod i samme situation, og skulle ud og investere i en kasseløsning, der kunne give hende de samme informationer, som jeg ønsker.

Hun benyttede et firma som opsatte en komplet kasseløsning med levering af PC, touch skærm, mus og tastatur samt scanner, bonprinter, betalingsterminal og pengeskuffe.

Virksomhedens data fik hun tilgang til via en browser, som hun kan tilgå uanset tid og sted. Opdateringer sker automatisk, og har hun spørgsmål eller der opstår problemer, så ydes der fuld support.

Hvilket kasseapparat skal jeg så vælge?

Da jeg som tidligere nævnt allerede har klarlagt mine behov, og det er vigtigt for mig, at kunne trække statistikker, og jeg samtidig ønsker en avanceret rapportering, tror jeg det kunne være ideelt at investere i et POS kassesystem. Denne kan nemlig også håndtere lager-, ordre- og økonomistyring, samtidig med at den kan kobles op til min online webshop.

Det er dog ikke en billig kasseløsning, og jeg vil gerne høre andres mening og erfaring med lignende kassesystemer.

Leave a Reply