Printerpatroner til hjemmekontoret – et lille trick den den selvstændige

January 27th, 2017

Der gik hele statistik i den da jeg lod mærke til mønsteret, og derfor kan du her læse om, hvorfor jeg altid sender mine oplysninger, fakturaer, kontrakter og andre vigtige dokumenter pr. brev og ikke over mail.

Jeg har netop startet min gamle freelance virksomhed op igen, og har nu brugt flere dage på at søge efter forskellige fornødenheder, som en kontorplads, med respekt for sig selv bør besidde – også selv om den har til huse i hjørnet af mit for tiden meget rodede soveværelse.

Jeg har derfor været ude at handle kontorstol, printer, printerpatroner , papir, blokke, visitkort, kuglepenne med logo, diverse software systemer og programmer og en hel del andet jeg sikkert her glemt igen.

Selv om det at printe noget er lidt forældet for mange, har jeg opdaget hvor mange, der reagerer meget mere seriøst på et brev. Alle de fakturaer, kontrakter osv. jeg sender ud på brev bliver betalt og behandlet meget hurtigere, end dem jeg sender ud pr. mail. Hvis folk overhovedet betaler den faktura de får på deres mail, så sker det gerne flere dage over tid, og man når altid lige at sende en rykker før den kommer ind, og de så klager over at modtage en rykker nogen dage efter pr. post, fordi de jo har betalt.

Derfor har jeg nu skaffet mig mit bedste våben: et helt lager af printerpatroner fra Tonerland.dk, så jeg ikke går ned på det vigtigste kontorudstyr. Det var et lille trick.

Hvis du har nogen, som du som selvstændig vil dele, så vær sød at skrive i kommentarfeltet! Alle der læser med kan have glæde af dette, og jo flere der skriver, jo flere tricks og gode råd kan vi – både jeg, du og andre læsere – få glæde af med tiden!

Vi skrives ved i næste uge!

 

Leave a Reply