Så fik jeg endelig den nye Iphone 7

March 6th, 2017

Overskriften siger lidt sig selv, men det er jo altid med stor begejstring, når man køber ny telefon. Min første mobiltelefon var en nokia 3310, og den var jeg rigtig glad for. Der blev sendt rigtig mange sms’er, og jeg spillede rigtig meget snake. Efter der kom farveskærm på telefonen, husker jeg at Nokia begyndte at miste terræn. Det var også her jeg så fik en Sony Ericsson. Den var jeg meget glad for og fulgte det mærke indtil jeg skulle have min første smartphone. Her viste det sig så, at det blev Samsung jeg gik over til, og det var jeg egentlig også meget glad for.

Som i kan fornemme på indlægget, så er jeg ikke den mest mærkeloyale person, der findes. Det indrømmer jeg blankt, for jeg vælger det jeg her og nu synes bedst om. Nu har jeg en Macbook Air som bærbar, og den er jeg super tilfreds med. Den er meget brugervenlig, og jeg er så glad for den. Derfor overvejede jeg denne gang at få en Iphone. Ikke kun fordi den har et lækkert design, men også fordi den snakker bedre sammen med min Macbook. Det synes jeg var et irriterende problem med min samsung. Ja, så jeg endte med at købe den nye Iphone 7 og waaauw, hvor er den bare så meget nemmere at bruge. Både i forhold til styresystemet og så synes jeg også, den tager meget bedre billeder.

Problematikken med smartphones er, at de er mere skrøbelige, hvilket stiller større krav til, at man passer på sin mobiltelefon. Her det en rigtig god ide at få et panzerglas på, der beskytter skærmen. Derudover er det også en god ide at få et cover på. De kan faktisk også være rigtig flotte og praktiske med evt. plads til ens kort. De havde desværre udsolgt i telebutikken, hvor jeg købte telefonen. I stedet søgte jeg bare lidt på nettet og fandt Trendcover.dk , hvor jeg købte Iphone 7 cover. De har også meget andet mobiltilbehør.

Leave a Reply