Sådan kan du spare penge på køb af legetøj

September 25th, 2014

Spar penge på køb af legetøjVi vil gerne forkæle vores mindste med det nyeste legetøj som fx Lego, Barbie, Playmobil og hvad der ellers findes af nye legetøjs produkter som hitter. Men det kan hurtigt gå hen og blive en dyr affærer at skulle købe fx en fødselsdagsgave til niecen eller måske de årlige julegaver, for legetøj kan være ekstremt dyrt, og der kan ofte være et enormt pres/forventning, da de mindste også følger med i fx TV-reklamer, og ved hvad de gerne vil have.

Men der findes måder hvor på du kan spare penge på køb af legetøj, og jeg kommer med mine forslag til besparelse herunder.

Sådan kan du spare op til 60 % på handel af legetøj

Der findes flere muligheder hvis man ikke synes man har lyst til at gå ned i den lokale legetøjsforretning og bruge en formue.

Man kan fx vælge at tag en tur henover grænsen til fx Flensburg. Her skulle der eftersigende være store besparelser på legetøj, og der menes at kunne spares helt op til 40 % – sammenlignet med fysiske legetøjsforretninger i Danmark. Tyskland betaler ikke den samme høje moms og afgift som i DK, hvilket er en af grundene til dette.

Nu er det ikke alle som lige bor tæt ved grænsen, og har muligheden for dette. Og derfor er internettet med sikkerhed det sted du kan opnå de største besparelser. Afhængig af hvilken webshop du finder frem til, kan besparelserne sammenlignet med en fysisk legetøjsbutik, sagtens snige sig op på imellem 40 til 60 procent, afhængig af hvilken type legetøj der er tale om.

En god måde at sikre sig nogle gode tilbud på, er ved at finde frem til en række af legetøjsbutikker på nettet, og fx tilmelde sig deres nyhedsbrev eller ”like” dem på FB. Disse online butikker giver nemlig ofte nogle gode 1 dags tilbud, hvor man bliver tildelt en rabatkode, som man skal bruge samme dag. Et godt eksempel på en sådanne legetøjsbutik er Legen.dk. 

Brugt legetøj – kan være ligeså godt

Køber du legetøj til dine egne børn, så burde der ikke være noget galt i at købe brugt legetøj. Børnene vokser hurtigt fra det legetøj de bruger, da de bliver ældre – eller ikke finder legetøjet udfordrende mere. Derfor kan det være en fordel og besparelse at købe brugt legetøj, og evt. sælge ud af det legetøj som dine unger ikke bruger mere.

Du kan på nettet finde hjemmeside som sælger brugt legetøj, eller gøre brug af fx sider som DBA eller Gul&Gratis til at finde brugt legetøj.

Noget af det legetøj som bliver handlet mest er fx det kendte danske brand LEGO, dukker, mm.

Leave a Reply