Skab din drømmebolig uden at være milliardær

March 3rd, 2017

Da jeg var lille havde jeg en fjollet drøm, om en dag at blive den kvindelige Joakim von And.  Mange penge er frihed og den tanke er jeg egentlig ret vild med. Så kunne jeg få lige det hus, jeg gerne vil have, og bo lige præcis det sted, jeg gerne vil bo. Det giver også mulighed for at få den bil, jeg gerne vil have og rejse alle de steder hen man gerne vil og bare komme ud og opleve hele verden. Jeg er desværre ikke blevet den Kvindelige Joakim von And, men jeg er glad for det, jeg laver og det er det vigtigste.

Jeg opdagede for noget tid siden, at drømmehuset slet ikke behøver koste en bondegård. Jeg sad tilfældigt foran pc’en og surfede lidt på nettet, hvor jeg så faldt over Eurodan-huse.dk. De bygger arkitekt huse og det er super smart. De her typehuse er baserede på visse “grundskabeloner” i forhold til plantegning men også i forhold til den ydre facade. Så det er forskellige muligheder men med de ovennævnte begrænsninger. Det er selvfølgelig ikke helt det samme, som hvis man havde nok penge til at købe en grund lige, hvor man havde lyst til. Derudover kunne man have fået en arkitekt til at tegne huset lige som man vil have det. Dog synes jeg typehuse giver mulighed for at udleve drømmen om at få et hus, hvor man får sat sit eget personlige præg på. Hvis du har brug for et medbyg typehus, synes jeg du skal kontakte Eurodan-huse.dk . Indtil videre har de været rigtig søde til at svare på mine spørgsmål, og dem har jeg utrolig mange af. Det er jo en stor beslutning, hvis jeg skal gå i gang med projekt medbyg typehus. Det er jo ikke sjovt at få et nyt hjem, hvis man ikke er helt tilfreds.

Leave a Reply