Slap af og fjern stress

January 20th, 2012

De fleste husmødre forstår mig udmærket godt når jeg siger at det ikke altid er lige nemt at holde styr på både børn, mand, madlavning, ferier, regninger, rengøring og hvad der nu ellers hører til det at være husmor. Et tip til dig er at lære at slappe af, det kan hjælpe dig igennem en hektisk hverdag med mange gøremål. I mange år gjorde jeg den bitre fejltagelse ikke at lytte til min krop og slappe af når den havde brug for det. Det vil jeg for alt i verden have at du skal undgå og derfor har jeg et tip til dig.

Det lyder måske banalt, men tag en weekend fri engang imellem, væk fra børn og mand, tag på et lækkert wellness ophold eller en rejse til et eksotisk sted, et afslappende ferieland, en miniferie eller noget i den stil. Lad være med at medbringe for mange bøger og gøremål, glem det hele og giv dig hen til fuldstændig ro i sindet. Det sikrer at dine batterier igen bliver opladet og at du kan klare endnu et år, med en stresset hverdag.

Husk det – du vil takke mig for dette råd, før eller siden!

Leave a Reply