Snobbet tøj?

February 23rd, 2014

Snobbet tøj – eller findes det overhovedet? Jeg ved det ikke, men mange gange og ofte forbinder man speciel beklædning med attitude og det er her, man let tager fejl. Tag f.eks dette brand, som du kan se mere til her. Det starter med SNOB og hvis du kigger nærmere på alle overdelene derinde, kan du sagtens se, at det er tøj til piger, der gerne vil se fine ud af, hvilket der intet er i vejen med. Dog er der nogen der synes, at man kan se lidt for fin ud. Ikke jeg, jeg synes at folk skal i klæde sig det, som de føler sig bedst tilpas i. Sådan gør jeg nemlig selv og sådan vil jeg fortsat gøre det. Det eneste jeg vil stille mig en smule skeptisk overfor er, at jeg bestemt mener, at man bør tage udgangpunkt i den aktuelle mode – nej jeg modsiger ikke mig selv her, for moden er mange ting, og modetøj lige nu, er hvad DU gør det til at være..

Nogle gange tænker jeg – og ja – det kan jeg også “ss” – at det siger mere om folk selv, når de har deres skarpe meninger om andre menneskers måder at klæde sig på. Ikke at jeg skal sidde og dømme andre, men når de nu en gang dømmer selv, så bør det have en konsekvens. Hvis folk eksempelvis kalder dette brand for snobbet eller lignende, synes jeg at de skal tænke sig om igen.

S'NOB DE NOBLSESSE

Billede fra quietrebel.wordpress.com

Måske har de netop valgt dette navn for at provokere de folk, som har let ved at få det stramt over denne slags. Hvem ved? Jeg ved bare, at man ikke bør dømme bogen på dens cover – så det vil jeg gerne opfordre jer alle til at stoppe med. Hvis bare vi alle opfører os ordentligt, ville der ikke være noget tøj, der ville blive kaldt snobbet eller andet tøj, der ville blive anset som værende billigt eller dårligt på anden vis. Jeg føler selv, at det er et brand, som jeg meget gerne vil købe og jeg føler mig ikke det mindste snobbet og det ved alle mine veninder godt.

 

 

 

Leave a Reply