Sommer = tørt hår

May 27th, 2013

Vi har efterhånden længe været lige på vippen til at få sommer, men nu lader det altså til, at det rent faktisk sker i løbet af denne uge. Den 1. juni går vi som bekendt ind i sommermånederne, og hvis vejrudsigten ellers holder stik, så lader det til, at det bliver fejret med omkring 26 grader og høj sol, og mere kan man vel ikke forlange – og jeg glæder mig som en lille pige.

Der er dog også en ting ved sommeren, som jeg ikke glæder mig så meget til, men som heldigvis kan afhjælpes med få midler. Sommer og ikke mindst sol og måske lidt havvand er nemlig med at gøre vore hår helt utrolig tørt, og tørt hår knækker lettere og ser ikke så lækkert ud. Solen bleger vores hår en smule og gør det lysere, men lige så snart man kommer væk fra solen, er det tydeligt at se, at det er blevet skadet af UV strålerne.

Du behøver dog ikke gå i panik og blive bange for at dit hår bliver skadet for evigt, der findes nemlig en meget enkel kur mod tørt hår og kuren kommer fra Moroccaoil, den ægte vel og mærke. Den dukkede frem for en del år siden, og lige siden er der en masse der har lavet kopier af den, men den ægte Moroccanoil som du kan købe her, den er virkelig alle pengene værd.

For et par somre siden var mit hår virkelig ødelagt, men efter jeg begyndte med olien er det blevet meget bedre, og jeg frygter ikke sommeren på samme måde som tidligere.

Leave a Reply