Sommerindkøb

May 24th, 2013

Selvom der jo ikke lige er meget der tyder på det i øjeblikket, så er sommeren altså lige om hjørnet, og det betyder også, at der skal nye ting i skabene. For det første skal sommer garderoben skiftes lidt ud, og der skal nogle nye toppe, shorts og solbriller til at få mig gennem sommeren og føle mig som en million.

En anden ting der skal få mig til at føle mig som en million, er en ny parfume. Og meget apropos, så har jeg kastet min duft kærlighed på Lady Million fra Paco Rabanne. En lækker duft med et strejf af blomster og sol og sommer. Jeg elsker parfume, også selvom jeg godt ved, at det ikke er specielt sundt for kroppen med alle de giftige stoffer som parfumer er fyldt med.

Der er flere af mine veninder, der nægter at gå med parfume der ikke er økologisk, og helst vil de bare have en neutral deo eller sådan noget på. Sådan har jeg det ikke, for selvom jeg går op i min sundhed, så går jeg altså også op i og dufte lækkert, så må sundheden altså komme i anden række – så løber jeg da bare en ekstra tur 🙂

 

Leave a Reply