Spændende kosttilskud alger

January 25th, 2016

Jeg har kigget rigtigt længe efter mad, snacks, tilskud, olier, cremer og en masse andet økologisk, som er sund og styrkende for kroppen. Her snakker jeg selvfølgelig ikke alle disse ting, som en erstatning for almindelig sund kost – bare så det er klart. Men et tilskud til det naturligt sunde. Og tilskudene skal selvfølgelig også være lige så sunde og naturlige som den økologiske mad, som jeg køber til daglig.

Specielt nu, hvor der er en lille ny på vej – yes en dreng – der kommer til verden i foråret. Derfor passer jeg ekstra meget på, hvad jeg indtager netop nu, og sørger for, at det alt sammen er noget med saft og kraft, så min ufødte søn har de bedste forudsætninger, når vi modtager ham engang i april måned.

Jeg har ligget på kokusolie til krop og hår, fiskevitaminer der styrker knogler og sind, snacks i form at økologiske helse-snitter kosttilskudet Algomed Chlorella fra Body-sds. Og jeg søger FLERE gode råd og produkter til at leve sundt og godt.

Vi er en lille familie på et barn, en teenager, mor og far (og nu, som sagt, snart en baby til samlingen).

Snacks og tilskud er praktisk
Udover at det er sundt, og hjælper os alle med at komme igennem dagen med overskud, til alt der skal være på plads i en moderne familie, så er de små snacks og tilskud enormt praktiske! De passer som regel lige i en lille madkasse eller i lommen på en håndtaske, og kan indtages uden, at det er et større proces at skulle pakkes ud og spises med kniv og gaffel. Det er let, hurtigt og sundt på én gang!

Grønsager i alle mulige afskygninger skal selvfølgelig heller ikke andet end at skrælles og skæres ud, for at det er lige så let, men ofte kan man få et tilskud af alt det gode, i kun én snack, i stedet for at skulle slæbe et halvt kilo gulerødder med, hver gang man skal på arbejde og i skole. Det komme til at give det samme.

Så kom med de gode ideer og opskrifter på sunde tilskud og snacks i hverdagen!

Leave a Reply