Termotræ til den samvittighedsfulde forbruger

October 28th, 2022

Træ er en fleksibel og bæredygtig løsning til mange forskellige former for byggeprojekter. Huse og terrasser kan beklædes med træ, hvilket er bæredygtigt, og skaber en naturlig æstetik. Termotræ er termisk modificeret træ, hvor der udelukkende bruges naturlige metoder. Det kan anvendes til mange forskellige slags produktioner. Både store som små, hvor kunden kan have specifikke ønsker til brandimprægnering, overfladebehandling og profil.

Termotræ er modificeret således, at der ikke bruges kemikalier i processen, blot vand og damp. Derved forbedres træets egenskaber betragteligt, hvilket ekspanderer mulighedspotentialet i træet. Der sikres en øget formstabilitet, holdbarheden forstærkes og bæredygtigheden bevares. Selv hvis træet er udsat for ekstreme og foranderlige klimaforhold, behøver det ikke en særlig overfladebehandling. Tilmed fås termotræ, som er PEFC-certificerede. Dette er en international anerkendt mærkningsordning, som fører ansvarlig skovdrift. Dermed får du træbeklædning, som ikke alene ser godt ud, det er samtidigt også udvundet på en bæredygtig måde, så du kan beklæde din bolig i træ med god samvittighed.

Nordisk termotræ giver forøget livskvalitet

Det finske Lunawood, som er et firma, der producerer dette modificerede termotræ, har en gennemgående bæredygtig profil. Fordelene og kvaliteterne ved at anvende dette træ, er umiddelbart universelle. Som tidligere nævnt kræver det ikke overfladebehandling og vedligeholdelse, det kan udstå alle slags vejrforhold og det udvindes på bæredygtig vis. Dette har ikke alene positiv indflydelse på klima og miljø, det påvirker også forbrugerens velvære rent personligt. Træet taler til alle sanser. Følelsen, fremtoningen og duften er raffineret og sofistikeret, men alligevel naturlig. Så selvom du er bosat i byen, kan du få følelsen af natur ind i hjemmet og ind under huden.

Nordisk arkitektur er beundret vidt og bredt rundt om i verden. At beklæde sin bolig med træ, er en moderne og smart løsning, hvor man ikke behøver at gå på kompromis med æstetik og kvalitet.

Leave a Reply