Træt af armbåndsur?

May 21st, 2014

Det er jeg. og længe har jeg gået og tænkt på, hvad jeg dog kunne gøre for ikke at skulle gå med armbåndsur. Jeg skal lige sige, at jeg IKKE kan undvære et ur, så i kan nok se, at jeg jo har et dilemma 🙂

Det vil sige, at det havde jeg, lige indtil jeg stødte på et hjemmeside, der solgte ure, som ikke skulle sidde på armen. Hmm, hvad kan det være for et ur tænker du nok, men jeg kan næsten garantere dig, at du har set det før 🙂Inden jeg afsløre uret og dets udseende, kan jeg da lige fortælle, at du skal være forberedt på, at det fungerer lidt som et badge, alle vil kunne se det, og det fås i flotte bemærkelsesværdige farver 🙂

Du har måske regnet det ud, men tjek lige siden her, så du kan se det med dine egne øjne. Det er nemlig disse helt igennem fantastiske sygepleje ure, som jeg allerede har sagt, kan fås i mange flotte farver. Jeg er mega fan af dem, og jeg vil opfordre DIG til, at købe et.. bare prøv, du bliver vild med det.

Måske du tænker at det da kun er sygeplejersker der kan have sådan et ur, og det har du da en pointe i, som navnet på uret og hentyder til. Jeg kan bare godt lide at skille mig en smule ud, og hvis du også kan det, så er det altså en sjov måde at gøre det på, med et sygeplejeur 🙂

Leave a Reply