Tupperware – det skal du ha’

January 12th, 2012

Hvis du ligesom mig godt kan finde på at gemme rester (Det er dumt og dyrt at smide det ud), så kræver det at du har nogle ordentlige forhold til netop dette. Boksene du gemmer dine rester i skal være godt forseglede så det ikke bliver for gammelt eller kommer til at smage af køleskab. Til det formål er Tupperware det eneste rigtige i min verden og jeg har prøvet lidt af hvert.

Jeg hører tit mange kvinder brokke sig over prisen på Tupperware, men er du klar over at du kan købe Tupperware brugt på Internettet? Det kan du! Og der er mange penge at spare, hvorfor købe nyt når man kan købe brugt, det er en af mine utallige mottoer som jeg bruger næsten dagligt. Der skal spares hvor der spares kan.

Med de lækre produkter fra Tupperware kan du være sikker på at dine rester kan holde sig flere dage i køleskabet. Du kan læse mere om Tupperware på deres officielle website.

Leave a Reply