Undervisning i SkyViewCRM

October 17th, 2016

dreamstime_xl_38263891Jeg har netop færdiggjort en række undervisninger i SkyViewCRM. Undervisningen blev udbudt af skyeviewcrm.dk og kunne tages online.

Det var et super interessant fag at lære dybere at kende. Jeg har i mange år haft stor interesse i faget forbrugeradfærd og i mange år haft et stort ønske om at lære mere om kunderelationer – altså om hvordan man holder styr på både sine relationer og transaktioner med/til sine kunder.
Er man en lille lokal butik, er kundebasen for mange butikejeres vedkommende måske lige til at overskue, men er man en mellemstor virksomhed, er det nødvendigt at integrere et CRM-system i virksomheden.

Der findes forskellige typer af CRM-systemer, der kan indsamle viden om kunder og/eller bearbejde viden om kunder. Det er super smart, men hvilket et vælger man? Og hvor går man egentlig hen, når man ønsker at benytte sig af lidt mere avancerede systemer.

Jeg var i hvert fald lidt i vildrede. Heldigvis kunne min ven og gamle samarbejdspartner hjælpe mig lidt på vej. Han havde nemlig benyttet SkyViewCRM til at komme godt i gang med sin kundestyring, og han havde kun gode ord med på vejen om Annette Andersen og Peter Grøndahl – drivkraften bag virksomheden. De har åbenbart udviklet et cloud-baseret, online CRM-system, kaldet SkyViewCRM.

Derfor valgte jeg også at kigge denne vej – og det er jeg rigtig glad for. På deres hjemmeside kan man tilmelde sig online undervisning, hvilket gør det muligt at lære mere om CRM i aftentimerne. Det er super smart for de travle personer f.eks. erhvervsdrivende, som ikke har tid til at afsætte tid i dagstimerne.

Mit næste skridt er at tilmelde mig til deres webinar. Ifølge deres hjemmeside er det et nemt og hurtigt webinar, som afholdes 1-2 gange pr. uge over internettet. Webinaret er gratis, så der er næsten ingen grund til at lade være.

Læs om SkyView her!

 

Leave a Reply